Tegendraads Rotterdams merk & activatiebureau

Vanuit Charlois.
Hart op de tong.
Handen uit de mouwen.

Maakt verhaal tot herinnering

Merkstrategie | marketing | campagnes & activatie

Je kunt ons bereiken op 06 51968587

Tegendraads Rotterdams merk & activatiebureau
Vanuit Charlois. Hart op de tong. Handen uit de mouwen.
Maakt verhaal tot herinnering
Merkstrategie | marketing | campagnes & activatie
Je kunt ons bereiken op 06 51968587

Ons team

&Gagement is een tegendraads Rotterdams merk- en activatiebureau. En daar horen tegendraadse mensen bij. 

Ons team

Maak kennis met het team!

Meet ons team van vooruitstrevende maatschappelijk gedreven marketeers en makers die elkaar als geen ander aanvullen. Die ideeën en plannen samen tot grote hoogte brengen. En dat op onnavolgbare wijze doen. Wij staan te popelen om samen voor ondernemers aan de slag te gaan om die onvervangbare plek in het hoofd, hart en leven te veroveren. Sterker nog. Dat doen we al!

Jan Posma > De Dominee

Strategisch adviseur

Leuk om deel uit te maken van deze ambitieuze en jonge club waar de assertiviteit en creativiteit voor bruisende concepten zorgt.

Sjoerd ten Asbroek > Assie

Projectleider

&Gagement knalt van de energie èn is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Om die twee redenen vind ik het ontzettend gaaf om bij &Gagement te werken en mee te timmeren aan dit unieke bureau!

Nina Pijpers > Lientje Nientje

Social media manager

Naast een passie voor sport, zet ik graag mijn creativiteit in om coole out of the box ideeën te bedenken voor sociale media, waar ik 24 uur per dag actief ben, en ik weet dat dit tot uiting zal komen bij &Gagement!

Mart Roumen > #DeMart

Oprichter

Ik leef voor creatie en leef op van creatie. Met mijn team wil ik bijdragen aan een wereld waarin mensen elkaar tegenkomen en waar we met onze klanten een cultuur bouwen waar je wilt zijn, je je thuis voelt en waar je bij wilt horen.

Ferry Naaijer > Ferrywell

Senior creative

&Gagement is voor mij de plek waar ik mijn creativiteit en ideeën kwijt kan en aan de allertofste merken en projecten mag werken. Voor de klant is geen idee te gek en vlammen we samen voor het beste resultaat! Proost!

Jelle van Rees > Reesistent

Stagair marketing

&Gagement is een plek die mij stimuleert om mijn ideeën in de vrije loop te laten gaan, en die mij helpt om mijn creatieve uiterste te bereiken. Met onze tegendraadse marketingstijl en Rotterdamse bedrijfscultuur is elke dag een avontuur dat ik graag beleef!

Mateo Djudaric  > Mattoes

Stagiair design

Ik ben graag onderdeel van &Gagement, omdat het bedrijf zichzelf niet alleen op een positieve manier presenteert, maar ook een inspirerende en motiverende werkomgeving biedt waar ik me gewaardeerd voel.

Oud medewerkers

Ode en dank aan alle eerdere betrokkenen!

Nikos Matos

Valerie Lie

Kacper Swirski

Marnix Vriend

Tim Murks

Matthew Dolfing

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?